Rekkakopallinen elementtejä

Aamulla kaartoivat Kannustalon rekat pihaamme ja odotettua kuormaa alettiin purkamaan :) Itselle tuli yllätyksenä miten paljon sitä tavaraa toimitettiinkaan jo tässä vaiheessa, tuntui ettei piha-alue riitä ollenkaan. Toisaalta pakettimme tulee sateelta suojaan -asennuksella, joten suurinosa puutavarasta käytetään ruoteisiin.

Ensimmäinen seinä nousi liinojen varaan vähän ennen aamukymmentä ja parin tunnin päästä olivat kaikki seinäelementit pystyssä. Tehokkaita ja ammattitaitoisia miehiä näytti olevan meidän pystytysporukassamme :)                                      

Yllättävän pieneen tilaan ne kaikki elementit kuitenkin mahtuu :)

Ensimmäinen elementti nousee
Vierekkäisten makuuhuoneiden seinä


                                       

Takaterassin puolelta


Kodinhoitohuoneen pääty

Ruokailutila ja keittiö
Sopii kuin valettu

Lounaan jälkeen alkoi kattotuolien asentaminen ja työ oli valmiina iltapäivällä.
Tulipa valtava määrä kuvia linkitettyä tähän postaukseen :) Huomenna jatketaan päätyelementtien ja katon kanssa.

Kertauksena rakennusprojektilaisille! Varatkaa sitä laskutilaa tontilla materiaaleille. Vaikka pihamme on iso ja olimme etukäteen suunnitelleet mihin tavarat sijoitetaan, tuntui että tila loppuu kesken. Nosturi vie yllättävän paljon tilaa ja toimitussisällöstä riippuen tavaraa saattaa tulla runsaasti.

4 kommenttia

 1. Eikös ookkin mahtavaa, kun alkaa tulla jotain näkyvää.=) Muistan sen tunteen kun oman tuvan seiniä pystytettiin (eksän kanssa kun rakennettiin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta oli kyllä kun näki ensimmäisen kerran elementit livenä; ei tarvitse enää kuvitella piirustuksia katsellessa millaiselta julkisivu näyttäisi todellisuudessa. Eilen kävin vielä illalla ihailemassa elementtejä :)
   Vaikka nyt se työ vasta alkaakin... Elementtien pystytys oli niin nopeaa toimintaa ja huijaa ajattelemaan että kohta on valmista ;)

   Poista
 2. Kappas, talotoimitus melkein samana päivänä kuin meillä. Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kyllä tuntee itsensä ihan hulluksi kun perustuksia tehty tammikuulla ja elementtejä toimitetaan helmikuulla :)
   Tsemppiä projektiin, käynpä katselemassa mitä teidän blogiraksalla tapahtuu :)

   Poista