Hyvännäköinen kissanhiekkalaatikko

Koska meillä asuu tällä hetkellä kaksi kissaa, olemme joutuneet miettimään tulevia sisustusratkaisuja myös lemmikkejä silmälläpitäen. Lattian täytyy kestää kulutusta ja kankaiden yms. materiaalien täytyy olla kosteuden kestäviä ja likaa hylkiviä.

Yksi kissanomistajan ikuisuusprojekteista on hyvännäköisen hiekkalaatikon löytäminen..

Nykyisessä (ja edellisissä asunnoissa) hiekkalaatikko on ollut sijoitettuna saunaan ja todennäköisesti tulevassakin talossa sijoituspaikka pysyy samana. Aiemmin meillä oli ihan avonainen laatikko, mutta kissaherrat tähtäävät hieman korkeammalle ja nyt käytössä on umpinainen laatikko. Valitettavasti nuo perinteiset, umpinaiset laatikot eivät todellakaan hivele sisustussilmää :(
Nettisurffailun tuloksena löysin kuitenkin muutaman varteenotettavan vaihtoehdon tulevaan kotiin:

Modkat -hiekkalaatikko, jossa sisäänkäynti on laatikon yläpuolella. Vähän mietityttää, miten meidän yli 5 kiloiset kissat tuonne mahtuisivat.. Plussaa muovisesta, uudelleen käytettävästä sisäpussista.


Ocicat on tyylitietoinen ;)


Kuvat Modkat


Maukuja -blogista löytyi Ikean Bestå -kaappiin piilotettu hiekkalaatikko. Kaappi voisi hyvin mahtua kodinhoitohuoneemme ehjälle seinustalle ja ratkaisu olisi helppo toteuttaa :)



Kuvat maukuja.blogspot.com

Ei kommentteja