Iittalaa

Iittalan kynttilälyhtykokoelmani karttui taas parilla uudella kappaleella, aivan niinkuin noita ei olisi jo tarpeeksi ;)

Kastehelmen vedenvihreät kynttilälyhdyt kotiutettu ;)

Tämän takia kannattaa sisustuksessa suosia jonkin verran valkoista; hyvä pohja muille väreille.

Asuntoon pitäisi edelleen saada hieman lisää väriä ja olen tässä surffaillut erinäisillä nettisivuilla etsien tyynynpäälliisä, kaitaliinoja ja pieniä sisustusesineitä. Ainakin vielä tuntuu siltä, että värit päivittyvät hitaasti sisustustekstiileihin vaikka värikkäitä vaatteita löytyy vaatekaupoista jo runsaasti. Iittalan tuotteista ei väriä kuitenkaan puutu, tässä vähän kollaasia karkkiväreistä :)

Kuvat Iittala.
Valitettavasti Birds by Penttinen -lintujen tuotanto lopetettiin vuoden 2011 lopussa. Ihan mielettömän suloisia..

Tässä muuten vielä yksi Iittalan tuotehankinta, jonka tein muutamia viikkoja sitten. Vitriinirasia korujen ja kellon säilytystä varten. Aika kivannäköinen tämä valkoisen, vedenvihreän, hopean, kirkkaan ja tammen väriyhdistelmä vai mitä?3 kommenttia

 1. Samanlaisia paheita miullakin :D Iittalan tuikkukippoja olisi vaikka muille jakaa, ja silti niitä tulee haalittua lisää :D Vitriinejä oon monesti ihastellut ja hypistellyt, mutta oon varma, että meijän tuholaiset hajoittaisivat ne vessassa samantien, sen takia pihistin ja hankin Pentikiltä harmaat lasirasiat sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuikkukipot on kyllä ihania ja värejä pystyy yhdistelemään hyvin keskenään. Jouluna minulla on käytössä tuo kirkas-matta-punainen -yhdistelmä, kevääksi ja kesäksi otan esille kirkkaiden rinnalle vaalean lilat.
   Vitriini -rasian ostamista mietin kauan, mutta 20% alennus koukutti. Tällä hetkellä rasia on "turvallisesti" hyllyn päällä, ainakaan tuo minimies ei sitä pääse tiputtamaan. Kauhulla odotan milloin täpläturkit keksivät taas hyllykiipeilyn ja selviääkö Vitriini siitä hengissä :D

   Poista
 2. Näyttää muuten tosi tyhjältä tuo ensimmäinen kuva kun poistin kuvauksen (pölyjen pyyhinnän) ajaksi kaikki valokuvat lipaston päältä..

  VastaaPoista